si Tinggi sama Si kemetot


Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 2 October 2012

kehidupan di bulan october

bermula kisah tentang yang di lalui dengan keperitan .. tapi apakan daya hidup tak menentu .. setiap saat .. aku terpaksa merasa kesedihan dalam hati .. melihat si dia bergembira ..  setiap detik dan waktu . Masa berjalan terlalu pantas .. tanpa di hiraukan dengan segala yang di lalui .. aku mohammad shahril , menjalani hidup dengan penuh parah tanpa si dia di sisi satu tahun 3 bulan menanti kepulangan si dia .. tidak terubat rindu di hati ..tidak dia tahu bahawa aku amat merindui si dia .. gelak tawa kami bersama melalui telefon bimbit , suara merdu si dia bercakap dengan aku .. gurauan manja si dia .. melalui sms ..hanya lagu dapat membuat rindu ini terbukut  jiwa bagaikan gelora ..seperti ombak laut , hanya syahdu irama menemani aku .. setiap saat merindui bagai terseksa .. wahai si cinta ERYKA LYSSA JOHNSON .. pulang lah di kau hatiku tak sabar menanti kepulangan mu .. ingin memlok dirimu setiap saat jika kita berjumpa ..  biar dua jiwa menjadi satu agar engkau menjadi miliku selamanya .. dengar kata bismmilah hirahman nirahim .. aku melamar di kau sebagai isteri 

Monday, 9 July 2012

Kehidupan Sebenar Bermula

assalammualaikum guys .. sorry baru sekarang update blogger lagipun eein sekarang busy sesangat .. ikot2kan nak update bulan lepas tapi takde masa :) btw how you all oke ke .?? kalau ok tu alhamdulillah --

oke first eein nak mula dari mana eyh .. 

sekarang eein sudah pun masuk dunia dewasa , dunia mencari duit .. takkan nak harap duit mak bapak je kan .. lagipun taknak lah eein susahkan mak bapak lagi nak sambung2 ni ... kerja lebih baik . kan .. kehidupan eein semakin hari semakin mencabar .. baru lah eein tau macam mana rasa bapak dan mak mencari duit berhujan berpanas nak memberi kita makan .. belajar apa indah .. kehidupan eein sekarang ok jer tak lah mcm org yang sedang senang lenang tu ... tapi fikirkan balik .. eein jelous jugak .. sebab tak dapat sambung belajar ... nak belajar tapi duit org tua juga eein pakai nanti .. tak nak lah ..  eein mula rindu dengan kawan sekelas eein .. gelak tawa mereka tu je dapat tenangkan hati eein ,, rindu lah dengan korang .......

kehidupan cinta eein pulak tak menyebelahi dengan baik .. 

putus sambung balik .. putus sambung balik ... tak dapat di pisah nya kami dua ni ... susahhhhh ...
kadang-kadang terfikir juga nak kahwin terus .. tapi tunggu rezeki dulu insyallah ada masa eein akan teruskan oke ... cinta bukan main2 nak jugak bagi makan anak org yang sedap-sedap takkan nak kasi pasirrr ... ehehk ..

ok lah .. hanya ini je yang eein dpt update .. tak ada idea sudah .. ahaha assalammualaikum ...

Saturday, 21 January 2012

Rambut Yang Akan Ku Rindu

Rindu dengan zaman ni lah .. sebab zaman ni lha banyak kenangan yang di ukir bersama kawan - kawan , di pike2 kan balik mana baju saya jiwa kosong aku ekh .. ada lagi ke aku simpan ... tapi noh ue the best friend .. you never forget us .. tunggu kt miri lak kita sama main skate .. ahha . rindu nak buat rambut mac tu lagi.. rambut aku semasa cuti form 3 dahulu ..  agak2 nya aku ngam lagi ke tak .. kalau berambut macam tu lagi .. memang lha tak .. Saya Jiwa Kosong the best t shirt on the sale tyme Hujan buat konsert at imperial mall hotel dahulu .. kalau dapat balik baju cam tu .. aku nak beli lagi satu lha .. sebab baju tu jugak lah .. aku menjadi mat stylo ahaha ..poyo betol lha aku ni .. ahah .. on the best noh .. majukan industri kita okea ... salam 

Thursday, 22 December 2011

USDM HellaFlush/JDM Cannibeat

My dream car has been i searched .. look what japan create for us.. mybe not the cars ahah ... but it look nice .. i love what have been Japan do that cars .. become USDM and JDM - love it .. Love hellaflush ..fatlace and Cannibeat -

enjoy the Video and the image okea ..








i wish i have Honda Accord old Model like up there .. huhu mom can buy me a Honda like that .. but i want create it with my hand

Wednesday, 21 December 2011

Kucing Kejutkan Kawannya..Tapi.... Dia tak tahu kawannya sudah pergi

Ini baru nya sahabat yang mengambil berat akan terhadap kawan .. sedangkan manusia lagi tak begitu inikan pula lagi kucing .. tapi aku tengok video ni . aku sedih sebab .. dia sanggup kejutkan kawan nya .. tapi dia tak tahu kawan nya sudah pergi meningallkan nya dari dunia ini .. alangkah sedih nya jika kita dapat merasa .. situasi begini ... seorang kawan yang tiada tandingan nya ... pa akan kita rasa jika kita di dalam situasi begitu .. tapi takpa allah maha besar .. dia tahu mana takdir kita dan mana takdir haiwan .. 

dia tak tahu kawan nya sudah meninggalkan dirinya .. sedangkan kucing lagi boleh menangis inikan pula kucing ..  sesungguhnya kucing ialah satu-satunya haiwan kesayangan nabi adam .. bahkan .. hanya kucing saja memilki 9 nyawa .. kita renung-renungkan lah .. 

Sunday, 4 December 2011

Do you Believe True Love

I was walking down a one way street 
Just a looking for someone to meet 
One woman who was looking for a man 
Now I'm hoping that the feeling is right 
And I'm wondering if you'll stay for the night 
So I'm coming (I don't wanna be lonely) 
I wanna love you all over 

Do you believe in love 
Do you believe it' true 
Do you believe in love 
Oh you can bet I believe it too 
[ Lyrics from: http://www.lyricsfreak.com/h/huey+lewis+and+the+news/do+you+believe+in+love_20066289.html ] 
Now the feeling is beginning to grow 
And the meaning is something you only know 
If you believe it take my hand and I'll take your heart 
Now I'm wondering where does true love begin 
I'm going under so I'm lettin' you in 
My woman (I don't wanna be lonely) 
I wanna love you all over 

Do you believe in love 
Do you believe it' true 
Do you believe in love 
Oh you can bet I believe it too 

I use to have you in a photograph 
(I'm so glad it's changed) 
But now I've got you and it's gonna last 
(Do you believe in love) 

Do you believe in love 
Do you believe it' true 
Do you believe in love 
Oh you can bet I believe it too

Friday, 2 December 2011

Myy Fixie Rider :



ride bersama Myy Fixie rider .. tapi sayang sebab tak ramai pda masa ini .. tapi .. yang penting hari tu .. memang enjoy .. samapi aku nak menagis naik bukit taman awam hari tu .. bnyk halangan yang kami tempuhi .. ada yang tercabut pedal ... ada yang tak tahan .. ahahah .. tapi kami tetap enjoy walau pun penat ahaha ... Myy Fixie Rider