si Tinggi sama Si kemetot


Click here for Myspace Layouts

Sunday, 30 October 2011

SAYA SUKA AWAK

saya suka awak .. ehehek .. word yang paling best lorh ahaha ... btw , pa yang kita akan rasa bila mana2 lelaki dan perempuan .. bagitahu Saya Suka Awak pada kita .. ? kalau aku ..kan memang aku lah kan memang aku segan satu .. dan memang aku .. akan senyum sendiri ahaha .. tapi kan .. cinta hanya satu permainan hati .. kadang-kadang  kita akan sakit .. kadang - kadang kita akan gembira .. betol tak ..?/ 

berharap membuat ..kita sakit .. jangan lah kita terlalu berharap dengan org yang kita suka .. banyak padahnya nanti .. seperti aku .. :-( , tapi tu dulu ahahah ... now aku pun masih lagi tunggu seseorang .. tapi tak mungkin dia nak kan aku balik .. sebab dia ckp yang dia takkan nak turn back balik .. huhu so aku happy bila tengok dia happy .. seperti sekarang .. hatiku masih luka , luaran aku hanya mampu senyum sahaja ... eheh .. btw cinta kan seseorang itu dengan penoh makna oke ..

No comments:

Post a Comment